24option

24option Logo24option er én af de mest benyttede brokere til binære optioner.

24option hævder at tilbyde unikke features, der kan hjælpe dig med at få mere succes som trader. I denne anmeldelse vil vi diskutere disse features og prøve at finde ud af, om 24option er den rette broker for dig.

Unikke features ved 24option

1. Rigtig markedspris, ingen gebyrer eller provisioner

Én af de største fordele ved 24option er der prissætningssystem. Hvor mange andre platforme bruger deres egen version af markedsprisen, anvender 24option et direkte feed fra Morningstar til at forsyne deres system, så du kan være sikker på, at prisen på deres platform er den faktiske markedspris.

24option knapÅbn en gratis konto hos 24option, og start din trading karriere i dag.

2. Større handler = større profit

24option tilbyder sine tradere branchens bedste mulighed for at lave store handler: $50,000 pr. handel – så du kan få maksimalt udbytte på kortest mulig tid. Det er en uvurderlig fordel for tradere, der gerne vil investere flere penge, enten fordi de har en større konto eller er villige til at påtage sig højere risiko. For risikoaverse tradere, eller tradere med en mindre saldo, giver den højere grænse råderum til at udvide deres investeringer, når deres pengebeholdningssituation forbedres.

3. Højeste afkast

Hos 24option kan du tjene op til 89% på hver handel. Din succes som trader afhænger i det store hele af det afkast, du får for hver vinderhandel. Et afkast på 89% er den hurtigste og nemmeste måde at forbedre dine resultater på.

4. Trade hvor som helt, når som helst!

24option har en mobilapplikation, du kan bruge til at trade med, hvor end du måtte være: på arbejdet, derhjemme eller på ferien. Applikationen virker på iPhone, Android, iPad, Blackberry, Nokia eller enhver anden håndholdt enhed.

5. Videocenter

Hvis du stadig ønsker at udbygge din viden om trading, tilbyder 24option timevis af videoer om binære optioner i deres eget videobibliotek. Tradingtip, porteføljeforvaltning og en rundtur på 24option-platformen!

vidste-du-at

Anmeldelse af 24option

24option er branchens førende platform for binære optioner. Ét af 24options hovedmål er at give sine tradere de redskaber og strategier, de skal bruge for at få succes. De har nået dette mål ved at tilbyde alt fra et bredt udvalg af optionstyper til de mest udbytterige aktiver på markedet.

24option har bygget en platform, der er designet til at uddanne deres tradere, så de kan få et bedre udbytte. Uanset om du handler med high/low-optioner eller 24options nye 60- og 30-sekundsoptioner, kan du få et maksimalt udbytte på kortest mulig tid.

Hvorfor giver binære optioner så højt et udbytte? Binære optioner giver højt udbytte, fordi du ikke køber aktivet; i stedet investerer du i en forudsigelse af aktivets markedspris. Så du kan investere så meget eller så lidt, som du ønsker, du styrer selv din risiko. Binære optioner er også populære, fordi du ved nøjagtigt hvor meget du kan tjene, før du investerer = ingen skjulte overraskelser.

24options grænse på $50,000 pr. handel betyder, at du som trader kan tjene mere på mindre tid. Husk blot at holde dig til din pengebeholdningsstrategi og ikke investere mere, end du har råd til.

Mindsteindskuddet på $250 gør, at du kan åbne en konto med meget få kontanter, hvilket er godt nyt for nye tradere af binære optioner.

Med et afkast på op til 89% for hver handel, kan du tjene mere på de binære optioner lige fra begyndelsen, 24options udvalg af aktiver betyder, at du kan investere i et aktiv, du kender og forstår, og bruge din viden til at tjene penge på binære optioner.

24option knapÅbn en gratis konto hos 24option, og start din trading karriere i dag.

24options trading-platform er baseret på den nyeste teknologi, så hver eneste angivet pris, hver eneste udført handel og hvert eneste indtjent udbytte er at finde på én af de sikreste platforme på internettet. Med markedsdata i realtid kan du være sikker på, at dit aktivs markedspris har sekund-nøjagtighed. Hvor andre platforme måske forsøger at skjule markedsprisen, bruger 24option realtidsdata for at sikre, at din handel er så gennemsigtig som muligt.

24option tilbyder et udvalg af aktiver som f.eks. Apple eller Google, NASDAQ eller olie. Du kan handle på valutaer, råvarer, aktier og aktieindekser.

Hvor mange platforme prøver at imponere dig med deres høje afkast og lave grænser, giver 24option dig muligheden for virkelig at tjene penge på binære optioner. Deres avancerede platform kombineret med de høje grænser betyder, at du vil kunne få succes i din trading med binære optioner hos 24option.