Bedste strategier til binære optioner

Bedste strategier til binære optioner

Søgningen efter en perfekt strategi bør være målet for alle binære tradere. Du har brug for en strategi til at guide din beslutningsproces og hjælpe dig med at træffe konsekvente valg. Det er den eneste måde at nå dit mål om at få en langsigtet, stabil indtjening. Læs om de bedste strategier til binære optioner her.

Bemærk, at det, du som trader bør være på udkig efter, ikke er DEN perfekte strategi, men DIN perfekte strategi. Hermed mener vi, at blandt alle de mulige strategier, der findes, vil der ikke være én, der vinder hver enested handel og virker for alle tradere. Hvad du kan finde er en strategi, der virker for dig.

Med andre ord: En binær strategi, der er perfekt for dig vil måske ikke være perfekt for andre tradere, og vice versa. Du har brug for en klar forståelse af, hvilken slags trader du er, hvordan binære optioner virker, og den måde, markedet bevæger sig på, for at fastlægge den strategi, der er bedst til dig.

I denne artikel Bedste strategier til binære optioner, ser vi på nogle beslutninger, du skal træffe for at finde din perfekte binære strategi. Vi giver dig også nogle nyttige forslag om, hvordan man træffer de klogeste valg.

Guide til de bedste strategier til binære optioner

Perfekt money management strategi

Et element ved binære trading, der ofte overses, er money management. Det er underligt og potentielt destruktivt, eftersom det er den allermest grundlæggende del af enhver vellykket strategi. Uden en god money management kan du ganske enkelt ikke kan tjene penge i denne branche.

Money management i denne sammenhæng betyder blot, hvor mange penge du investerer i handlerne, og hvordan du tilpasser dig tab og gevinster. Du har brug for en solid plan her, for hvis du investerer for meget, risikerer du at miste alt, og hvis du ikke investerer nok, får du aldrig nogen mulighed for for alvor at tjene penge.

Så hvordan kan du få en perfekt money management strategi? Her er nogle tips:

  • Investér en bestemt procentdel af dine midler i hver handel – IKKE et fast beløb
  • Justér din investering – investér mere, når du vinder, og mindre, når du taber
  • Investér aldrig mere end 5% af dine midler i nogen given handel
  • Lad være med at investere mere i lavrisikohandler og mindre i højrisikohandler – over tid vil det sabotere dine resultater

Det allervigtigste aspekt ved en perfekt money management strategi er at vælge en procentdel, du ønsker at investere pr. handel og holde dig til den. Det betyder, at du skal justere det investerede beløb efter hver handel. Når du vinder en handel, går din saldo op, og når du taber en handel, falder den. Med andre ord betyder 3% noget forskelligt hver gang. Bliv ved med at lave disse hyppige justeringer.

Perfekte risikostrategier

Den anden overordnede strategiske beslutning, du skal træffe, når du laver din perfekte strategi ti binære optioner, er valget mellem højrisikotrading og lavrisikotrading.

Risiko kan belønne dig, men det kan også være dyrt. Grundlæggende kan man sige, at jo større risici, du tager, jo flere penge kan du tjene, men det er samtidig mere sandsynligt, at du vil tabe penge. Omvendt har du ved lavrisikotrading større sandsynlighed for at vinde, men du vil få et lavere afkast.

Så hvad skal du vælge? De to grundlæggende strategityper har begge deres forcer. Du kan over tid tjene penge på begge. Ingen af de to har laver sandsynlighed for at virke end den anden i et givet tradingforløb. Men det vigtigste er, at du absolut ikke må skal skifte tilfældigt mellem de to i løbet af din trading.

Grunden hertil er, at du i al binær trading søger at opnå en gennemsnitlig fortjeneste over en lang tidsperiode. Hvis du konsekvent handler med højrisikooptioner, vil du over tid vinde nok handler, der kan kompensere for de mange tab med nogle meget store gevinster. Hvis du holder dig til en strategi med lav risiko, vil dine mange gevinster kompensere for det faktum, at du tjener et mindre afkast på hver investering.

Hvis du hele tiden skifter mellem de to, kan du ende med en masse højrisikotab og ikke nok lavrisikogevinster til at kompensere for dem. Det er ikke en god situation.

Valget mellem høj risiko og lav risiko vil i sidste ende afhænge af din personlighed. Hvad passer dig bedst som individ? At vente tålmodigt på de store højrisikogevinster eller nøjes med en støt strøm af små lavrisikogevinster? Det er den vigtigste overvejelse.

 

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+