Bedste tidspunkt at handle valutaer på

Bedste tidspunkt at handle valutaer på

Valutaer er meget populære aktiver blandt binære tradere, og i denne artikel ser vi nærmere på det bedste tidspunkt at handle valutaer på. Det er der mange vigtige grunde til. En af dem er, at du kan investere i valutabaserede binære optioner hele dagen igennem, med visse begrænsninger.

En anden grund er, at valutaer reagerer på begivenheder, der ikke har samme effekt på andre aktiver. Dette åbner op for visse tradingmuligheder, som intelligente tradere ved, hvordan de skal drage fordel af.

Hvad er det bedste tidspunkt at handle valutaer på?

Timing er afgørende uanset tradingtypen. Det gælder især for binær trading, som per definition er en meget kortsigtet investeringsmetode. Når det drejer sig om valutaer, kan du tjene store penge ved at ramme plet med din timing. Men hvad er i virkeligheden det bedste tidspunkt at handle valutaer på?

Valutaer er unikke

Du kan investere i binære optioner, der er baseret på alle mulige aktiver. En af de mest populære aktivtyper til binære optioner er valuta. Den type binære optioner kræver, at du forudsiger forholdet i pris mellem to forskellige valutaer, for eksempel euro og amerikansk dollar, eller britisk pund og australsk dollar, og så videre.

Når det drejer sig om timing, adskiller valutaer sig fra andre aktiver, fordi de handles over hele verden døgnet rundt. Det betyder, at tidszoner ikke sætter de sammer begrænsninger for valutahandel som for andre typer af handel, der er underlagt åbningstiderne på verdens største aktiemarkeder og råvarebørser.

Eftersom begivenheder i Japan, Johannesburg og Sydney kan få store konsekvenser for værdien af ​​den amerikanske dollar, udgør den et aktiv, der konstant ændrer pris. Det betyder, at du kan investere i en binær option baseret på et valutapar mere eller mindre hver dag hele ugen.

Men når det er sagt, skal det også siges, at priserne vil bevæge sig oftere og hurtigere, når de store markeder er åbne. Når handlen er i gang i London og New York, vil der klart være flere og kraftigere bevægelser i de relative værdier af den amerikanske dollar og det britiske pund. Eftersom prisbevægelser er det, de binære optioner handler om, betyder det, at valutaoptioner også har et optimalt tidsrum i løbet af dagen, hvilket vil være, når de vigtigste markeder for en given valuta er aktive.

Om at finde tradingmuligheder for valutaer

På grund af valutaernes unikke egenskaber frembyder de visse handelsmuligheder, som de fleste andre aktiver ikke frembyder. Det gælder især det faktum, at det er andre faktorer, der bestemmer prisen på en valuta end for aktiver såsom aktier og råvarer.

Prisen på en valuta kan blive kraftigt styrket eller alvorligt reduceret på baggrund af begivenheder i nyhederne. Regeringens politik kan have store konsekvenser for en valuta. Det samme gælder de store økonomiske indekser såsom ledighedstal, et lands handelsbalance, rentesatser og så videre.

Det betyder, at der er visse andre begivenheder, du har brug for at holde øje med for at time din handel med valutabaserede binære optioner helt rigtigt. En klassisk mulighed for handel med valutaoptioner opstår, når du ved, at der forventes en større nyhed om et lands økonomi. Hvis for eksempel den amerikanske regerings officielle ledighedstal snart vil blive offentliggjort, vil det påvirke værdien af ​​dollaren kraftigt. Et valg i Tyskland vil påvirke euroen og så videre.

Eftersom du jo ikke er clairvoyant, kan du kan ikke vide, hvad de amerikanske arbejdsløshedstal f.eks. vil vise, eller hvem der vinder det tyske valg. Du ved det heller ikke med sikkerhed, hvordan markedet vil reagere på disse begivenheder. Det, du ved, er imidlertid, at der vil komme en reaktion. Du ved, at værdien af ​​de involverede valutaer vil blive påvirket, hvilket betyder store markedsbevægelser, hvilket igen betyder, at der kan tjenes penge på binære optioner.

Det smarte strategiske træk, når det drejer sig om timingen af ​​valutahandel, er altså at afvente de store begivenheder i nyhederne og investere i en option, der ikke kræver, at du skal forudsige den retning, markedet vil bevæge sig i. Én sådan option er en boundary-option.

 

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+