Brokere

Her på Binaerestrategier.dk har testet et stort antal brokere inden for binære optioner, og nedenfor finder du de 5 absolut bedste af slagsen.

Det vil sige de brokere, der er mest tillidsfulde, der har den bedste support, har den højeste sikkerhed og har bevidst deres værd over mange, mange år.

Her finder du de bedste af de bedste brokere:

 BonusMin. IndskudMax. AfkastDemo kontoSignaler  
binaryoptionsrobot-logo2Ikke nødvendigGratis85%Start her
$20.000$20085%Start her
Ubegr.$25089%Start her

Hvordan vi vurderer brokere

Det er ikke nogen overdrivelse at fastslå, at interessen for binære optioner er eksploderet inden for de seneste år. Dette såvel i USA, England og store dele af det resterende Europa som herhjemme i Danmark.

Således findes der efterhånden hundredvis af brokerplatforme, der tilbyder handel med binære optioner på nettet. Udbuddet er næsten uoverskueligt, og du har sikkert allerede set en masse reklamer for, “hvordan du kan blive millionær ligesom mig” osv.

Når udbuddet er så stort som det er blevet, bliver det om muligt endnu vigtigere end nogensinde at tænke sig godt om, før man vælger.

Heldigvis behøver du ikke selv teste dem allesammen – det har BinaereStrategier.dk nemlig allerede gjort for dig.

De brokere, du finder her på hjemmesiden er alle blevet testet af FBO-netværket og deraf er de bedømt som de absolut bedste og mest troværdige i markedet, blandt hundredvis af alternativer.

Udover hjælp til at finde de bedste brokere til dine handler med binære optioner, kan du her på siden naturligvis læse alt om hvilke strategier der erfaringsmæssigt virker bedst og dermed giver det bedst mulige afkast over tid.

Desuden kan du læse den plan vi anbefaler til håndtering af din pengebeholdning og meget mere.

 

Kun de bedste brokere af binære optioner

På BinaereStrategier.dk vil du kun finde positive anmeldelser af brokere.

Det skyldes ikke, at vi er af den overbevisning, at alle brokere af binære optioner er gode. Tværtimod. Du finder kun positive anmeldelser af den simple årsag, at vi ikke ønsker at præsentere vores besøgende for nogen af de brokere, vi betragter som dårlige og deraf på ingen måde kan anbefale, at du placerer dine handler og din tillid hos.

Vi anmelder således udelukkende de gode brokere, men det betyder ikke, at der ikke er forskel på dem. Det er der bestemt.

Hvilken broker der passer bedst til dig afhænger naturligvis af dine personlige præferencer – nogle vil være et perfekt match, mens andre måske mangler nogle væsentlige features, du har behov for.

Eksempler på features kunne være:

  • De specifikke aktiver, der kan trades
  • Demo-konto til rådighed
  • Mulighed for signaler
  • Stor bonus for tilmelding
  • Lille mindstebeløb
  • Stor maksimalt tradingbeløb
  • Mulighed for kundeservice
  • og så videre

Ovenfor finder du den komplette liste over brokere, vi anbefaler. Læs vores anmeldelser grundigt, og find en eller flere brokere, der passer til dine behov.

God fornøjelse med det!