Glidende gennemsnit

glidende gennemsnit

Når du kigger på et aktivs kursudviklingen i et diagram, søger du tegn, der kan fortælle dig, hvor prisen vil bevæge sig hen som det næste. Det er kernen i trading med binære optioner. Det handler om at lave korrekte forudsigelser om den fremtidige prisudvikling. Læs om det glidende gennemsnit her.

En metode til at holde sig informeret om prisudviklingen på et aktiv er at følge dens glidende gennemsnit. Det er en grafisk visning af den gennemsnitlige pris på aktivet i løbet af en bestemt periode. Du kan selv bestemme selv, hvilken tidsramme du gerne vil have det glidende gennemsnit til at anvende.

Eftersom det glidende gennemsnit dækker et tidsrum, er det ikke det samme som prisen på ethvert givet tidspunkt. Det er i stedet gennemsnittet for de sidste 10 minutter eller en anden tidsramme, du vælger. Det betyder, at det glidende gennemsnit og den faktiske nuværende pris kan krydse hinanden. Når det sker, kan du tjene penge.

Læs denne artikel for at lære mere om, hvordan du kan tjene penge på krydsning af glidende gennemsnit.

Krydsninger af glidende gennemsnit

Det glidende gennemsnit er ganske enkelt en lineær repræsentation på et prischart, der viser den gennemsnitlige markedspris på et aktiv i løbet af en bestemt tidsramme. Det hjælper dig med at se det store billede og ignorerer mindre siksakbevægelser, der mudrer overblikket til. Det er bedre at se på et gennemsnit, hvis du ønsker at vide, hvad der er foregået over tid.

Det er vigtigt at indstille den rigtige tidsramme for glidende gennemsnit. Hvis du gør den meget lang, lad os sige en time, vil det tage tid for nye udviklinger at vise sig. Det glidende gennemsnit bliver ufølsomt og reagerer langsomt.

Hvis du vælger en tidsramme, der er for kort, lad os sige 15 sekunder, så vil det bevæge sig uregelmæssigt i begge retninger og næppe være anderledes – eller lettere at følge – end den faktiske markedspris. Sådan en tidshorisont ville kun give os få eller ingen yderligere oplysninger.

En krydsning er et tradingsignal

Et vigtigt aspekt ved det glidende gennemsnit er, at det bedre kan vise dig, hvor markedet er på vej, end hvis du blot kigger på hvert eneste prishop for den aktuelle markedspris. Hvis prisen på et aktiv gennemsnitligt har bevæget sig opad i løbet af den seneste halve time, er det en meget bedre indikation af, hvor markedet er på vej hen, end hvis du ved, at den er faldet i løbet af de seneste 15 sekunder. Efter al sandsynlighed var de 15 sekunders fald bare en korrektion. Den halve times stigning er sandsynligvis en vedvarende trend.

Fordi det glidende gennemsnit og markedsprisen ikke er de samme, kan de krydse hinanden. Når det sker, må du hellere holde øjnene åbne. En sådan krydsning er nemlig et tradingsignal. Det betyder, at der er penge at tjene. Her er årsagen:

  • Når markedsprisen krydser det glidende gennemsnit, betyder det, at de bevæger sig i modsatte retninger
  • Det indikerer en bevægelse, der endnu ikke er blevet registreret af gennemsnittet
  • Det kan betyde, at en trend er ved at vende, eller at en ny trend er under udvikling
  • Det fortæller dig, hvor markedet er på vej hen som det næste: Investér i denne bevægelse med en binær option!

Når markedsprisen krydser det glidende gennemsnit i en opadgående retning, tyder det på, at prisen vil stige. Når den krydser det glidende gennemsnit i den modsatte retning, er det tegn på, at prisen vil falde. Med andre ord bør du investere i en high-option i det første tilfælde og en down-option i det andet.

En ting, du skal være opmærksom på her, er, at dette ikke er en idiotsikkert signal. Det er ikke ufejlbarligt. Det er dog et tegn, der med en vis sandsynlighed peger på, hvad der vil ske som det næste. Du må ikke satse dit hus på det. Bare lav en fornuftig investering.

Falske signaler er altid en mulighed, så du skal tage dine forholdsregler. I dette tilfælde er der flere ting, du kan gøre for at eliminere falske signaler, når krydsninger af glidende gennemsnit forekommer. Den væsentligste er at afvente lidt og se, om den lovede bevægelse i markedet rent faktisk materialiserer sig. Du må bare ikke tøve for længe. Så risikerer du at gå helt glip af muligheden.

 

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+