IQ Option anmeldelse

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

Du har et stort udvalg af binære brokere at vælge imellem. En af de mest populære i øjeblikket er IQ Option. Denne broker har et ry for troværdighed og kundeservice og at de tilbyder en fremragende handelsplatform. Vi vil i vores IQ Option anmeldelse tage stilling til om den omtalte popularitet er velfortjent.

Når du overvejer en ny binær broker, er der mange ting at huske på. Det er vigtigt at træffe et klogt valg. Når det kommer til stykket, er der tale om et finansinstitut, hvor du vil investere dine penge. Det sidste, du ønsker at gøre, er at ende hos en broker, der er under gennemsnittet.

Ved at forlade dig på velunderbyggede anmeldelser som denne tager du en genvej til at finde den bedste broker. Med så mange muligheder, som der findes, sparer du en masse tid ved at tjekke vores informative artikler.

Vi har undersøgt IQ Option og tøver ikke med at anbefale denne broker. Du kan oprette en konto hos IQ Option lige nu og begynde at tjene penge på binære optioner, eller du kan tjekke vores grundige IQ Option anmeldelse herunder.

Oversigt – IQ Option anmeldelse

IQ Option er en bundsolid binær broker. Her finder du en høj grad af service og de produkter, du som trader behøver for at tjene penge på dette marked. Virksomheden tilbyder høje afkast, hvilket naturligvis også er et godt salgsargument.

Du kan bruge IQ Options handelsplatform på mobile enheder, som tablets og smartphones, hvilket er noget stadigt flere tradere benytter sig af. At være i stand til at gennemføre handler på farten ved hjælp af mobil teknologi er ganske enkelt en nødvendighed i en branche, der bevæger sig så hurtigt, som binær trading gør.

Nye binære brokere lanceres hele tiden. IQ Option har på den anden side eksisteret siden 2012. Det giver firmaet et beroligende image af stabilitet og troværdighed. Du ved, at en masse tradere har betroet deres trading til IQ Option – hvis ikke, ville virksomheden ikke have overlevet så længe i så dynamisk en branche.

Det er meget nemt at oprette en konto hos IQ Option. Du skal blot tilmelde dig på brokerens hjemmeside, så er du klar til at gå i gang. Hvis du har nogen problemer, vil du også finde et væld af oplysninger på hjemmesiden. Det hjælper dig med at lære om IQ Option, men også om trading med binære optioner i almindelighed.

IQ Option fordele og ulemper

IQ Option har imponeret os, og vi har hørt en masse positive tilbagemeldinger om denne broker fra glade tradere. Det er et meget godt tegn. Tradere diskuterer meget på internettet, og deres vidnesbyrd er normalt en god indikator for en brokers virkelige kvalitet.

De store fordele ved IQ Option kan sammenfattes i følgende liste:

  • Meget lavt mindsteindskud på $10
  • Meget lavt minimumhandelsbeløb på $1
  • Gratis demo-konto
  • Kompatibel med mobiltelefoner og tablets
  • Store afkast – 91% på high/low-optioner

Disse fordele gør IQ Option meget velegnet til alle slags tradere. Det gælder især den gratis demo-konto. Vi kan ikke understrege nok, hvor godt et tilbud, det er. Du får ganske enkelt en mulighed for at gennemføre ægte binære handler gratis og uden nogen risiko. Selvfølgelig kan du ikke vinde rigtige penge, når du handler i demo-tilstand, men den erfaring, du får tilbudt, er uvurderlig!

Tradere vil også finde de lave indskud og handelsbeløb betryggende. Hos IQ Option kan du komme i gang med binære optioner uden at skulle tage store risici eller have dybe lommer.

Men ingen er perfekt, og det gælder også IQ Options. Her er nogle ulemper at huske på:

  • Ikke mange avancerede optioner
  • Relativt lille antal aktiver (78)

Hvis du er ude efter en kæmpebonus på 100%, er IQ Option ikke stedet for dig.

Det er også værd at holde sig for øje, at du blandt de 78 aktiver hos IQ Option vil finde alle de aktiver, som langt de fleste tradere faktisk er interesseret i. Følger du virkelig prischarts for mere end 80 forskellige aktiver? Det er der ikke mange tradere, der gør.

Konklusion

IQ Option tilbyder et fremragende produkt. Det er en broker, der er specielt velegnet til nye tradere, takket være et fristende gratis demo-tilbud og lave indskuds og handelsbeløbskrav.

Når det er sagt, vil selv de mest erfarne tradingeksperter blive ekstremt tiltrukket af de dragende afkast, der tilbydes. De 91% på high/low-optioner kan stort set ikke overgås, og de giver en fantastisk mulighed for at tjene mange penge.

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+