Strategier til 60-sekunders binære optioner

Strategier til 60-sekunders binære optioner

60-sekunders binære optioner er hurtigt ved at blive nogle af de mest populære investeringsinstrumenter for binære tradere. Mange er tiltrukket af denne meget hurtige form for trading, fordi det giver en hidtil uset mulighed for at gennemføre et stort antal af handler inden for en kort tidshorisont. I denne artikel vil vi se nærmere på strategier til 60-sekunders binære optioner.

Andre kan godt lide, at 60-sekunders optioner giver et hurtigt resultat, så de kan vide næsten øjeblikkeligt, om handlen var vellykket eller ej. Det gør det muligt for traderne at planlægge og gøre deres næste træk meget hurtigere, end det ville være tilfældet for en option med længere løbetid.

Uanset hvorfor du er draget til 60 sekunders binære optioner, er der nogle strategier, der kan hjælpe dig få succes, når du handler med dem.

Benyt dig af de bedste strategier til 60-sekunders binære optioner

Handelsomsætning og 60-sekunders binære optioner

Den største fordel ved 60-sekunders binære optioner er, at du kan udføre et stort antal sådanne handler i løbet af handelsdagen. Med andre ord kan du nyde godt af de fordele, som en høj omsætning giver dig, når du investerer i denne form for binære optioner.

Ved at gennemføre mange handler om dagen, høster du nogle meget eftertragtede fordele. Den allervigtigste er, at jo flere handler du gennemfører, jo flere penge kan du tjene. Men der er andre positive ting, der er værd at overveje. Nogle af dem er:

  • Ved en strategi med høj risiko vil sandsynligheden for, at du får de lejlighedsvise store gevinster, du behøver for at få strategien til at virke, vokse med antallet af handler.
  • Ved en strategi med lav risiko er du nødt til at gennemføre mange handler for at akkumulere nok små gevinster at tjene et pænt udbytte på din investering.
  • Ved begge typer strategier kan tabsrækker forekomme. Den bedste måde at komme ud af en tabsrække på er ved at handle ofte. En høj omsætning sikrer, at du hurtigt kommer tilbage i en vinderposition.

Det vigtige at huske på her er, at alle binære tradere bør forsøge at gennemføre så mange handler, som de kan, hver dag. Grunden til dette er, at du håber på at vinde en vis procentdel af dine handler. Helt grundlæggende er der ingen, der vinde alle deres handler. Derfor er det en smart binær strategi at gennemføre mange små handler og sigte mod at vinde omkring 70%, snarere end at gennemføre en stor handel af og til i håbet om at vinde hver gang.

Money management og 60-sekunders binære optioner

Når du investerer i en 60-sekunders binær option, ved du meget hurtigt, om du har vundet eller tabt. Du får dine gevinster udbetalt til eller trukket fra din konto med det samme. Disse hurtige udsving i dine midler vil få konsekvenser for din money management. Derfor udgør money management en afgørende del af alle strategier til 60-sekunders binære optioner.

En sund money management er afgørende for at opnå succes inden for binær trading. Din money management-strategi bør angive, hvor mange penge du investerer i hver handel, du foretager. Baseret på vores omfattende erfaring anbefaler vi, at du højst investerer 3 til 5% af din samlede midler pr. handel. Det gælder for alle former for aktiver, uanset risiko eller tidsramme.

Så den store udfordring, hvad pengeforvaltning angår, er, at din saldo vil variere meget hurtigt. Du bliver derfor nødt til at foretage hurtige og hyppige justeringer af, hvor meget du investerer pr. handel.

Hvis du investerer for meget, kan du ende med at tabe flere penge, end fornuftigt er, meget hurtigt. Hvis du ikke investerer nok, ender du med at gå glip af overskud, du kunne have tjent, hvis blot du havde forhøjet dit forbrug.

På grund af den høje omsætning, du kan opnå med 60-sekunders optioner, bør du være særligt opmærksom på money management, når du trader med dem.

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+