Strategier til trendfølger og swingtrader

Strategier til trendfølger og swingtrader

Når det drejer sig om strategier til binære optioner, er der mange vigtige, afgørende valg, du skal træffe. Du kan ikke sadle to heste og sige, at du vil være en risikotager og risikosky på én og samme tid. Du kan heller ikke være trendfølger og swingtrader på én gang. Læs om strategier til trendfølger og swingtrader her.

Du er nødt til at beslutte dig for, hvilken slags trader du vil være. Valg som disse vil afgøre, hvordan din overordnede tilgang til binær trading vil være. Med andre ord er det noget, du skal tage let.

Der er mange og vigtige forskelle på at være trendfølger eller swingtrader. Der er tale om helt forskellige tilgange til markedet i jagten på indtjeningsmuligheder.

Den ene metode er ikke objektivt bedre end den anden. Det er ikke sådan, at den ene giver dig en bedre chance for at tjene et langsigtet udbytte. Men én af dem vil passe bedre til dig. Og det er den, du skal vælge.

I denne artikel Strategier til trendfølger og swingtrader, vil vi skitsere, hvad det betyder at være trendfølger, og hvad det betyder at være swingtrader. Forhåbentlig vil du finde det lettere at definere dig selv som trader, når du har fordøjet disse oplysninger.

Din guide til strategier til trendfølger og swingtrader

Trendfølger

Priserne på aktiver bevæger sig ofte i trends. Disse kan være kortvarige eller langvarige, gå op eller ned og have stærkt eller svagt momentum. Ved at identificere, hvilken slags trend, der er i gang, vil nogle tradere forsøge at tjene penge ved at investere i binære optioner. Sådanne tradere vil forudsige, at trenden vil fortsætte og vælge deres option i overensstemmelse hermed.

En trendfølger kan lave mange investeringer i en trend. Hvis en trend for eksempel ser ud til at være langvarig og have et stærkt momentum, kan der være penge at tjene på både mellemlang og lang sigt ved hjælp af high/low-optioner og one touch-optioner.

En trend kan identificeres ved hjælp af en række statistiske værktøjer og forskellige grafer og diagrammer, der repræsenterer markedet. De omfatter:

  • Glidende gennemsnit
  • Bollinger band
  • Trendlinjer
  • Støtteniveauer
  • Modstandsniveauer

Bemærk venligst, at markedet er ikke altid inde i en trend. Når ingen trends definerer kursudviklingen på et aktiv, vil en trendfølger undgå det pågældende aktiv i sine investeringer.

Swingtrader

En swingtrader vil ikke investere i retning af trenden. I stedet vil denne tilgang fokusere på meget mindre prisændringer. Selv når en trend er i gang, vil der stadig være en masse prisudsving, op og ned, inden for denne trend. Disse siksakmønstre udgør tradingmuligheder for en swingtrader.

Swingtrading kigger på markedet på kortere sigt end trendfølgende trading. Her er det ikke den store, overordnede trend, der betyder noget, men de utallige mindre og korterevarende udsving, der opstår hele tiden.

Eftersom sådanne udsving hele tiden optræder i prisen på aktiver, der handles i en betydelig mængde (og det er tilfældet for alle aktiver, der danner grundlag for binære optioner), giver denne form for trading langt flere tradingmuligheder end trendfølgende trading.

Swingtradere anvender mange af de samme tekniske indikatorer som er anført ovenfor for trendfølgerne. Men til denne form for trading er momentumindikatorer vigtigere. De kan hjælpe traderne til at finde ud af, hvor meget længere en bevægelse sandsynligvis vil vare.

Hvad skal du vælge?

Der er fordele og ulemper ved begge disse metoder. Du vil ikke miste alle dine penge, hvis du vælger den ene, eller straks blive millionær med den anden. Det er mere et spørgsmål om at finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Trendfølgende trading kan virke mere rationelt for nogle mennesker. Det kan instinktivt synes sikrere at investere i den retning, markedet synes at bevæge sig. Det er naturligvis ikke nødvendigvis sandt, efterom der hele tiden opstår svingninger, der kan have store konsekvenser for kortsigtede investeringer såsom binære optioner. Ikke desto mindre vil følelsen af ​​at gøre, hvad der synes fornuftigt, kunne appellere til en masse tradere.

Hvad angår swingtrading, udgør det en mulighed for at handle meget mere aktivt. Du gå ikke blot i retning af den generelle trend; du er på udkig efter muligheder for at tjene penge inde i trenden. Swingtrading byder på mange flere mulige handler om dagen, fordi udsving også forekommer i perioder, hvor markedet ikke er inde i en trend.

Hvilke strategier til trendfølger og swingtrader du vælger er op til dig!

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+